Vali Altınoka hayırlı olsun ziyaretleri

Vali Altınoka hayırlı olsun ziyaretleri


AKSARAY (A.A) - Aksaray milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, İlknur İnceöz ile Belediye Başkanı Nevzat Palta, Vali Selami Altınoku makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
     Milletvekili Alaboyun, ziyaret sırasında, bir ilin kalkınmasının üç temel ayağını, milletvekilleri, il belediye başkanı ve il valisinin oluşturduğunu söyledi.
     Bu üç ayağın çok uyumlu çalışması gerektiğini vurgulayan Alaboyun, Biz de böyle bir çalışmayı sayın Valimizle gerçekleştirmeyi arzuluyoruz. Amacımız memleketimize hizmet etmek, burada iş, aş isteyen gençlerimiz var dedi.
     Milletvekili İlknur İnceöz ise Aksarayın bulunduğu noktadan daha ileriye götürülmesi için ekip ruhu ile birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirtti.
     Valisi Altınok ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Aksarayın kültürü ve tarihi ile Türkün var olduğu harmanlandığı kadim bir şehir olduğunu, böyle bir şehirde vali olarak görev yapmanın şerefini, onurunu taşıdığını söyledi.
     İlk Valilik görevine Aksarayda başlamış olmanın gururunu yaşadığını belirten Altınok, Burada sivil toplumla ve kamudaki arkadaşlarımızla beraber vatandaşımızın da desteğini yanımıza alıp, istişare örneği göstererek, Aksarayı bugün bulunduğu konumdan daha iyi konuma getirmenin mücadelesini yapacağızdedi.
     AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Merkez İlçe Başkanı Şahin Yazgı ve İl Genel Meclisi Başkanı Özkan Doygun da ziyarette hazır bulundular.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Vali Altınoka hayırlı olsun ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER