Vali Balkanlıoğlundan Çobanlarda belde ve köy

Vali Balkanlıoğlundan Çobanlarda belde ve köy ziyaretleri


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çobanlar ilçesine bağlı Kocaöz beldesi ile Göynük, Akkoyunlu, Çivril ve Kale köylerini ziyaret ederek, vatandaşlardan ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
     Kocaöz beldesi girişinde, Belediye Başkanı İbrahim Nal ile vatandaşlar tarafından karşılanan Balkanlıoğlu, kıraathanede belde sakinleriyle görüştü ve kendisine iletilen sorunların çözülmesi için çalışma yürüteceklerini bildirdi.
     Nal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Buraya gelmeniz ve vatandaşlarımıza olan ilginizden dolayı şahsım ve belde halkım adına başta size, ilçe kaymakamımıza ve tüm il müdürlerine teşekkür ederim dedi.
     Balkanlıoğlu, Göynük, Akkoyunlu, Çivril ve Kale köylerini de ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Ziyaretlerde Balkanlıoğluna, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, Çobanlar Kaymakamı Kenan Aktaş, Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Oyur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Çakal, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Afyonkarahisar Müdürü Mehmet Ekici, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu eşlik etti.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Vali Balkanlıoğlundan Çobanlarda belde ve köy Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER