Vali Başköyden OSBye ziyaret

Vali Başköyden OSBye ziyaret Başköy: "Bu potansiyel ışığında yapılacak tanıtımlarla, ilimiz sanayisine daha fazla yatırım çekebiliriz"


ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, kent sanayisinin çok yüksek bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, Bu potansiyel ışığında yapılacak tanıtımlarla, ilimiz sanayisine daha fazla yatırım çekebiliriz dedi.
     Başköy, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Yaşar Şahinle beraber OSBde faaliyet gösteren Duduoğlu ve Alapala Makine firmalarını ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
     Döküm sektörüne yönelik üretim gerçekleştiren Duduoğlu Makinenin sahibi Mustafa Duduoğlu ile un ve yem makineleri üreten Alapala Makinenin sahibi Nurettin Alapaladan bilgi alan Vali Başköy, firmaların üretim, ihracat, pazar payı ve yeni projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
     Sanayicilerin sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Başköy, "Çorum sanayimiz çok yüksek bir potansiyele sahip. Bu potansiyel ışığında yapılacak tanıtımlarla, ilimiz sanayisine daha fazla yatırım çekebiliriz. Kentimizi sanayi alanında ön plana çıkmasını sağlayan, istihdam katkısı sunan tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Vali Başköyden OSBye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER