Vali Harputtan Bursaspora ziyaret

Vali Harputtan Bursaspora ziyaret


BURSA (A.A) - Bursa Valisi Şahabettin Harput, Spor Toto Süper Ligde yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak Bursasporun kampını ziyaret etti.
     Özlüce Tesislerine Gençlik Hizmetleri ve İl Spor (GSİM) Müdürü Süleyman Şahin ile gelen Vali Harputu genel sekreter İlhan Uslu, idari asbaşkan İsmet Demirel, alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Necmettin Kocaman, genel müdür vekili İsmail Özdemir ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam karşıladı.
     Yöneticilerle kısa bir toplantı yaptıktan sonra futbolcularla bir araya gelen Harput, taraftarların bu sezon maça ilgi göstermemesine çok üzüldüğünü söyledi.
     Ligin çok çekişmeli geçtiğine işaret eden Harput, Yoğun mesaimiz arasında sizlerle bu yıl sık sık beraber olma imkanı bulamadık. Ziraat Türkiye Kupasında almış olduğumuz galibiyet beni ve Bursa kamuoyunu memnun etti. Yarın Gençlerbirliğini yenersek 2. sıradaki takımla aramızdaki puan farkı 4 olacak. İlk 3e girme şansımız var. Bu, aslında bir gerçek, şans değil. Bu sene iyi götürdüğümüz birkaç maçta berabere kalarak puanlar kaybettik. Başarı, başarabileceğim diyebilenindir diye konuştu.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Vali Harputtan Bursaspora ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER