Vali Kızılcıkın eşi, şehit yakınları ve

Vali Kızılcıkın eşi, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcıkın eşi Sema Kızılcık, Beşikdüzü ilçesindeki şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.
     Beşikdüzü ilçesinde bulunan bir restoranda verilen yemeğe Sema Kızılcıkın yanı sıra Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş ve eşi Gülgün Aktaş, Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslanın eşi Nihal Sarıaslan, EMŞAD Başkanı Songül Erdem, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
     Sema Kızılcık, bu tür toplantılarla bir araya gelerek, şehit yakını ve gazilerin dertlerine ve neşelerine ortak olmayı amaçladıklarını belirterek, şunları söyledi:
     Biz gücümüzü geçmişimizden, inancımızdan ve köklerinden alan bir devlet ve milletiz. Dolayısıyla bizim birlikteliğimizi, beraberliğimizi bozmaya kimsenin kuvveti yetmeyecektir. Bu inanç ve kararlılıkla şehit yakınları ve gazilerimizle fırsat buldukça bir araya gelip, onları yakından tanımak, sorunlarını dinlemek ve dertlerine ortak olmak başlıca görevimiz. Bizler onların yalnız olmadığını, yanlarında olduğumuzu hissettirip mutlu olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bir nebze mutlu ediyorsak biz de mutlu oluyoruz. Ayrıca bizim evimiz, sizlerin de evidir, hiç çekinmeden gelebilirsiniz.
     Kızılcık, daha sonra şehit aileleri ve gazilere çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Vali Kızılcıkın eşi, şehit yakınları ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER