Vali Koçdemirin eski koruması Çakır için

Vali Koçdemirin eski koruması Çakır için mevlit okutuldu


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Valisi Kadir Koçdemirin 40 gün önce makam aracıyla geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden koruması Şenel Çakır için mevlit okutuldu.
     Eskişehir Valiliğinin koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğünce Göztepe Camisinde okutulan mevlide, Çakırın yakınları, Vali Kadir Koçdemir, Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru, Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sayar, çok sayıda polis memuru ve vatandaş katıldı.
     Mevlit, Eskişehir Müftüsü Niyazi Ersoyun yaptırdığı duayla sona erdi.
    
     Vali Koçdemirin içinde bulunduğu Sedat Erdem idaresindeki makam aracı, 14 Aralık 2012 tarihinde, Ankara-Eskişehir karayolunun 181. kilometresinde, 51 EC 776 plakalı kamyona arkadan çarpmış, çarpmanın etkisiyle şarampole savrulmuştu. Kazada yaralanan Koçdemir, koruma polisi Şenel Çakır ve makam şoförü Erdem, Eskişehirdeki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.
     40 yaşındaki Çakır, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş ve memleketi Trabzonun Şalpazarı ilçesinde toprağa verilmişti.
     Vali Koçdemir ile makam şoförü Erdem ise Eskişehir Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Vali Koçdemirin eski koruması Çakır için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER