Vali Tapsızdan huzurevi sakinlerine hüzünlü veda

Vali Tapsızdan huzurevi sakinlerine hüzünlü veda


BURDUR (A.A) - Burdur Valiliği görevinden Kilis Valiliği görevine atanan, Burdur Valisi Süleyman Tapsız, eşi Ayşe Tapsız ile Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevine veda ziyaretinde bulundu.
     Ziyarette konuşan Vali Tapsız, görevde bulunduğu sürece düzenli olarak huzurevini ziyaret ettiği belirtti. Huzurevi sakinlerini kendi ailesi gibi gördüğünü ifade eden Tapsız, Sizler bizim annemiz, babamız, ninemiz, dedemizsiniz. Sizlerle iki yıldır beraberdik ve sizlerin her derdine, her sorununa çare olmaya çalıştık. Sizleri kendi ailemizden ayrı görmüyoruz. İki yıl süresince öz annemizi bile sizler kadar görmedik, Allaha emanet olun. Hakkınızı helal edin dedi.
     Sohbet esnasında, Kilise atanmasıyla ilgili de bilgi veren Tapsız, son zamanlarda Suriyede yaşanan sıkıntılara bağlı olarak Kilisin kilit konuma sahip olduğunu kaydetti. Böyle bir zamanda böyle kritik bir ile vali olarak gidiyor olmanın sorumluluğunu yaşadığını belirten Tapsız, huzurevi sakinlerinden dualarını eksik etmemelerini istedi.
     Vali Tapsız daha sonra eşi Ayşe Tapsız ile huzurevi sakini olan 105 yaşındaki Mehmet Gülü odasında ziyaret etti. Ziyaret esnasında huzurevi sakini Mehmet Gülün üzüntülü bir şekilde, Dünyamız yıkıldı, bir daha senin gibi güzel bir insanı göremeyeceğiz sözleri üzerine duygulu anlar yaşandı. Daha sonra Vali Tapsız ve eşi Ayşe Tapsız yaşlılarla tek tek sohbet ederek onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Ziyaret sonunda, Vali Tapsız ve eşi helallik istedikten sonra alkışlar eşliğinde huzurevinden ayrıldı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Vali Tapsızdan huzurevi sakinlerine hüzünlü veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER