Vali Yurdakul, PMYO öğrencilerine konferans verdi

Vali Yurdakul, PMYO öğrencilerine konferans verdi


BİTLİS (A.A) - Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulunda (PMYO) ayın konuğu olan Vali Veysel Yurdakul, öğrencilere çalışma hayatıyla ilgili konferans verdi.
     PMYOda düzenlenen konferansta, çalışma hayatıyla ilgili bilgi veren Yurdakul, öğrencilere bugüne kadar bulunduğu görevleri anlattı.
     Çalışma hayatı boyunca hep doğru bildiği yolda yürüdüğünü ifade eden Yurdakul, şöyle konuştu:
     "Bugüne kadar hep doğru bildiğim yolda yürüdüm. Bu süre zarfında yine iletişim becerilerimi geliştirdim. Hem insanlarla iletişim kurma hem de insanlarla iş yapma yeteneğimi geliştirmeye çalıştım. Valiliği çok üst bir meslek olarak görmüyorum. Valilikten önce insan olmak, insanlara yardımcı olmayı daha büyük bir meslek olarak görüyorum. Amir, kaymakam ve vali oldum ama en önemlisi önce insan olmayı ilke edindim. Çalışma hayatında insanlara yararlı olmak ve yaptığınız işten zevk almak çok önemli. Sonuçta valilik ve diğer her şey gelip geçici, insanlık kalıcıdır."
     Konferansın ardından Yurdakul, yarışmalarda dereceye öğrencilere hediye verdi. PMYO Müdürü Kenan Özgür ise Yurdakula, içinde Yurdakulun fotoğrafının bulunduğu bir saat hediye etti.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vali Yurdakul, PMYO öğrencilerine konferans verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER