Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Bucaspor Basın Sözcüsü Kaynar: -"Kalan 2 haftada kazanıp play-offa kalacağımıza inanıyoruz"


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde deplasmanda Bolusporu 5-2 mağlup eden Bucasporun basın sözcüsü Cumhur Kaynar, "Hak ettiğimiz play-offa kalacağımıza inanıyoruz" dedi.
     Kaynar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde en zor deplasmanlardan biri olarak gördükleri Boluspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Zor deplasmanı kolaya çevirdiklerini ifade eden Kaynar, "Rakiplerimizin puan kaybetmediği haftada ilk 6 için tablo değişmedi ancak biz kendi işimize bakıyoruz. Kalan 2 haftada kazanıp play-offa kalacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
     Bu sezon deplasmanda 5-1 kazandığı Ankaragücü ve 5-5 berabere kaldığı Adana Demirspor maçlarından sonra Boluspora da 5 gol atan Bucasporda 2 gol kaydeden Mehmet Batdal, bu sezon 12. golüne ulaştı. Golcü oyuncu 2009-2010da 1. Ligde Bucaspor formasıyla 16 gol atmıştı.
     Mehmet Batdal gibi Boluspora 2 gol atan Yasin Avcı ise 8. gol sevincini yaşadı.
     Haftayı 49 puan ve averajla 5. sırada bitiren sarı-lacivertli ekip gelecek hafta Süper Lige yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizesporla İzmirde karşılaştıktan sonra Denizlispora konuk olacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER