Vanda hastane polisinin saldırıda şehit olması

Vanda hastane polisinin saldırıda şehit olması -Hastanenin acil servisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Tuncay Akyüzün cenazesi, memleketi Osmaniyenin Bahçe ilçesinde toprağa verildi (Fotoğraflı


OSMANİYE (A.A) - Vanda hastanenin acil servisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Tuncay Akyüzün (26) cenazesi, memleketi Osmaniyenin Bahçe ilçesinde toprağa verildi.
     Gaziantepten karayolu ile Bahçe ilçesi İstiklal Mahallesindeki baba evine getirilen şehit Polis Memuru Tuncay Akyüzün cenazesi, helallik alınmasının ardından Ağcabey Camisine götürüldü.
     Cenazenin cami avlusuna getirilişi sırasında şehidin bazı yakınlarının tabuta sarılarak gözyaşı döktüğü görüldü. Törende şehidin eşi Kübra Akyüz, babası Nafiz Akyüz ve annesi Şadiye Akyüz taziyeleri kabul etti.
     3 aylık kızı Zeyneple törene katılan şehidin eşi Kübra Akyüzü tören boyunca kadın polisler ve yakınları teskin etmeye çalıştı.
     Şehidin babası Nafiz Akyüz, Seni vuranların elleri kırılsın. Gencecikti yavrum diyerek şehidin tabutuna sarıldı.
     Şehidin annesi Şadiye Akyüz ise 3 erkek çocuğu daha olduğunu hatırlatarak Yavruma 3 tane daha babayiğit geliyor diyerek duygularını dile getirdi.
     Şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından Bahçe İlçe Müftüsü Necati Şafak, cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından şehidin cenazesi ilçe şehitliğine defnedildi.
     Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Zeki Çatalkaya, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Durdu Mehmet Kastal, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Vanda hastane polisinin saldırıda şehit olması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER