Vanda yaşlı kadının asfalt duası

Vanda yaşlı kadının asfalt duası -Merkeze bağlı Köprüköyde yaşayan Zahide Çuvaş, geçtiğimiz yıl aracının önünü keserek köylerine asfalt yapılmasını istediği Vali Münir Karaloğlunun, bu yıl yine aracının önünü keserek bu kez asfaltı


VAN (A.A) - Merkeze bağlı Köprüköyde yaşayan Zahide Çuvaş, geçtiğimiz yıl aracının önünü keserek köylerine asfalt yapılmasını istediği Vali Münir Karaloğlunun, bu yıl yine aracının önünü keserek bu kez asfaltı yaptırdığı için dua etti.
     Merkeze bağlı köylerde incelemelerde bulunan Vali Münir Karaloğlu, Köprüköyden geçtiği sırada konvoyun önü yaşlı bir kadın tarafından kesildi.
     Makam aracından inen Vali Karaloğlunun boynuna sarılarak sevgi gösterisi yapan kadının, 1 yıl önce yine tozlu yollarının asfaltlanması için önünü kesen Zahide Çuvaş olduğu öğrenildi.
     Yolları asfaltlandığı için Vali Karaloğluna defalarca teşekkür eden Çuvaş, Allah sizden razı olsun. Allah sizi hiçbir zaman darda bırakmasın. Hepinize sürekli dua ediyorum. Sizler benim evlatlarımsınız. Allah her zaman yolunuzu açık etsin şeklinde dua etti.
     Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Karaloğlu, Çuvaşın elini öperek, devlet büyükleri için hayır dua istedi.
     Çuvaşla sohbet eden Karaloğlu, Geçen yıl mayıs ayında buraya geldiğimizde Zahide teyzemiz bizden yolun asfaltlanmasını istemişti. Kendisine söz vererek, yollarını asfalt yaptık. Bugünde teyzemiz teşekkür için tekrar yolumuza çıktı dedi.
    
     Muhabir: Fahrettin Gök / Yahya Öylek
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Vanda yaşlı kadının asfalt duası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER