Van, Ağrı ve Hakkaride düzenlenen kaçak

Van, Ağrı ve Hakkaride düzenlenen kaçak akaryakıt operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı, 28 bin 150 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi


VAN (A.A) - Van, Ağrı ve Hakkaride düzenlenen kaçak akaryakıt operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı, 28 bin 150 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Van ile çevre illerde akaryakıt kaçakçılığı yapanlara yönelik Van Cumhuriyet Başsavcılığınca 15 Mart 2012de soruşturma başlatıldı.
     Soruşturma kapsamında 18 Eylül 2012 tarihinde Van merkezli Erciş, Muradiye ilçeleri ile Hakkari ve Ağrı illerinde 43 adrese ve 6 petrol istasyonuna eş zamanlı operasyon düzenlendi.
     Aramada, 5 ikamet ile 1 petrol istasyonunda toplam 28 bin 150 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
     Van merkezde bir kişinin ikametinde ise ele geçirilen 20 bin litre kaçak akaryakıtın bir kısmının karışım yapılarak piyasaya 10 numara yağ olarak sunulan bir tiner türevi ile SN 100 baz yağı olduğu belirtildi.
     Operasyonlarda gözaltına alınan 33 kişiden 13ü emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. 20 kişi ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Necat Hasar / Yahya Öylek
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Van, Ağrı ve Hakkaride düzenlenen kaçak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER