Vergi Haftası

Vergi Haftası


KASTAMONU (A.A) - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, kazançlar ne kadar çok vergilendirilirse, vatandaşa hizmet olarak döneceğini bilmeli, bunun neticesinde Türkiyenin daha müreffeh ve mutlu günler yaşayacağının bilincinde olunması gerektiğini bildirdi.
     Türköz, Vergi Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftasının, Vergi Haftası olarak kutlandığını belirterek, şunları kaydetti:
     Kazançlarımızı ne kadar çok vergilendirirsek, bize hizmet olarak döneceğini bilmeli, bunun neticesinde ülkemizin daha müreffeh ve mutlu günler yaşayacağının bilincinde olmalıyız. Vergi ödeme konusunda Avrupa standartlarını yakalayabildiğimiz zaman, bizde de çok güzel şeylerin olacağını görebileceğiz. Vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna inanan bir milletiz. Bu duyarlılığı en üst seviyeye ulaştırmak adına yapılan etkinliklerinde bu duyarlılığı daha da artırmasını temenni ediyorum."
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER