Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi -Bursa Büyükşehir Belediye Antrenörü İmen: -Maça iyi başladık, sonunu getiremedik


BURSA (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyesinin antrenörü Emin İmen, 3-1 yenildikleri Galataray Daikin maçına iyi başladıklarını ancak sonunu getiremediklerini söyledi.
     İmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 2. devresine Galatasaray Daikin maçıyla başladıklarını belirterek, her iki takımı da kutladığını, sahada inanılmaz bir mücadele olduğunu belirtti.
     Bu maçta iyi oynadıklarını düşündüklerini ifade eden İmen, Maça iyi başladık, ama sonunu getiremedik. Zaman zaman inişler çıkışlar oldu. İlk iki sette başa baş mücadelemiz oldu. Genç, tecrübesiz oyuncularımız var. İnişler çıkışlar oyunumuzu olumsuz etkiledi. Her geçen gün üstüne koyarak ilerliyoruz dedi.
     İmen, Galatasaray Daikinin daha çok Avrupa kupalarında mücadelede ettiğini hatırlatarak, Galatasaray Daikin bizim için rakip, ama daha çok Avrupa kupalarında oynuyor. Bizim rakiplerimiz dört takım dışında kalan takımlar. Buna rağmen iyi mücadele ediyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Maçı kaybettik, ama oyun olarak bir şeyler kazandığımızı düşünüyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER