Yakakente sel incelemesi

Yakakente sel incelemesi -AK Parti Samsun Milletvekili Demir, selin etkilediği Yakakent ilçesinde incelemelerde bulundu


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, selin etkilediği Yakakent ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Beraberindeki Yakakent Kaymakamı Ali Arıkan, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt ve diğer ilgililerle selin hasar verdiği yerleri gezen Demir, dere yataklarında ve tarım arazilerinde meydana gelen hasarları da yerinde görerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Karaaba, Küplüağzı, Mutaflı, Çöküyan ve Köseli köylerinde inceleme yapıp köylerdeki vatandaşların da sorunlarını dinleyen Demir, art arda yaşanan sel felaketi nedeniyle Yakakentte yaşanan selin fazla gündeme gelmediğini belirterek, Burada yaşanan felaket diğerleri kadar olmasa da çevreye oldukça zarar vermiş durumda. Yetkililerle birlikte zarar gören yerleri tek tek gezdik. Devletin ilgili kurumları hasarların kısa sürede düzeltilmesi için gerekli çalışmayı gösteriyor. Bunun için emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
     Demir, ilgili kurumların çevre il ve ilçelerden araç ve ekipman konusunda yardım talebinde bulunduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:
     En kısa sürede sizlerin yol ve köprü gibi acil ihtiyaçlarınızı gidereceğiz. Bundan şüpheniz olmasın. Başbakanımıza da selle ilgili ayrıntılı bir rapor vereceğim. İnşallah kısa sürede gereken neyse düğmeye basılacak. Allah bu tür afetleri tekrar yaşatmasın.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Yakakente sel incelemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER