Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -Erbaş ve erlere evlilik öncesi eğitimi verildi


YALOVA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce, erbaş ve erlere evlilik öncesi eğitimi verildi.
     İl Müdürü Hilmi Uzun, eğitimlerin İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde, acemi eğitimi alan belirli celp dönemlerindeki askerlere verildiğini söyledi.
     Uzun, eğitimlerin 120 dakika sürdüğünü belirterek, Eğitimlerle, evlilik öncesi süreçte çiftlerin birbirlerini daha iyi tanımaları, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilmeleri, birbirleriyle etkili iletişim kurma yollarını keşfetmeleri sağlanıyor. Olası sorunlarla nasıl baş edecekleri yönünde donanım kazanarak, evliliğe iyi bir başlangıç yapabilme fırsatının verilmesi amaçlanıyor diye konuştu.
    
     -Belediye Başkanı Koçal, sebze halinde inceleme yaptı-
    
     Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, sebze ve meyve halinde inceleme yaptı.
     Koçal, hal esnafıyla görüşerek, mevcut düzenin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu.
     Esnafa her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Koçal, Aldığımız kararlar esnafa da belediyemize de kazanç sağlayacak. Kararları en kısa sürede hayata geçireceğiz dedi.
    
     -Belediye Başkanı Koçala ziyaret-
    
     Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçalı ziyaret etti.
     Özliman, derneğin kongre sonrası ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, yaptıkları çalışmalar hakkında Koçala bilgi verdi.
     Sporla ilgili bakanlık nezdinde çalışmalar yapılacağını ifade eden Koçal, Türkiyenin aday olduğu 2020 Olimpiyatlarının Yalovada da gerçekleştirilmesi için çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER