Yalova Belediye Başkanı Koçal:

Yalova Belediye Başkanı Koçal: -4-5 bin kişinin istihdam edilebileceği, yüksek katma değer kazandıracak Bilişim OSBnin adımları atıldı


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, 4-5 bin kişinin istihdam edilebileceği, yüksek katma değer kazandıracak Bilişim Organize Sanayi Bölgesi için (OSB) gerekli adımlar atıldı dedi.
     Koçal, yaptığı açıklamada, Bilişim OSBnin kurulması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, bu konuda önemli aşamalara gelindiğini belirtti.
     Bilişim OSBnin yakın zamanda hizmete gireceğini bildiren Koçal, 4-5 bin kişinin istihdam edilebileceği, yüksek katma değer kazandıracak bir Bilişim OSB için gerekli adımlar atıldı. Son aşamaya geldik. Birkaç gün içinde kamuoyuna açıklamayı yapacağız dedi.
     Koçal, Bilişim OSBnin önemine dikkati çekerek, Bilişim OSBnin amacını çok iyi anlamak lazım. 300 dönümlük bir yer. Burada deneme yanılma yolu ile bir şey yapılmayacak. Doğru bir iş yapılması lazım. Burada bilişim teknolojileri kullanarak yüksek katma değer üreten bir üretim alanı yapmak istiyoruz diye konuştu.
     Yakup Koçal, Bilişim OSBnin Yalova için doğru bir proje olduğunu, bu nedenle herkesin desteklemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalova Belediye Başkanı Koçal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER