Yalova Belediye Başkanı Koçal:

Yalova Belediye Başkanı Koçal: -Her yönüyle bilişim OSB projesine sahip çıkın, katkı yapın, bu proje gerçekleşme yoluna girsin, ben de siyaseti bırakayım


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Her yönüyle bilişim OSB projesine sahip çıkın, katkı yapın, bu proje gerçekleşme yoluna girsin, ben de siyaseti bırakayım dedi.
     Koçal, yaptığı yazılı açıklamada, Yalova için hayati önem taşıyan Bilişim OSB Projesini engellemeye çalışanların olduğunu, bu yatırımın boş boğazlılık yapanlar nedeniyle kaçırılma riskiyle karşı karşıya kaldığını öne sürdü.
     Projenin hayati değerde önemli olduğuna dikkati çeken Koçal, şunları kaydetti:
     Yıllardır siyasi ön yargılar uğruna Bilişim OSByi engellemek isteyen zihniyet, şimdi de kalıp sektörüyle bütünleşme fırsatını kaçırma riskini düşünmeden boş boğazlık yapıyor. Bilgi toplumunun gelişme, kalkınma, zenginleşme paradigmasına uygun olan Bilişim OSB Kalıpçılar Vadisi, Yalova için hayati değerde en önemli projedir. Bu projeyi bilmeden konuşanlara tavsiyemiz, anlamıyorsanız sorup öğrenin ya da hiç olmazsa susun. Aymazlığınızın bedelini Yalova ödemesin. Projenin sahibi, tüm kurumlarıyla Yalovadır. Sadece fikri düzeyde projenin arkasında durmamdan rahatsız olunuyorsa, ben bedel ödemeye hazırım. Her yönüyle bilişim OSB projesine sahip çıkın, katkı yapın, bu proje gerçekleşme yoluna girsin, ben de siyaseti bırakayım.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Yalova Belediye Başkanı Koçal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER