Yalvaçtaki cinayet

Yalvaçtaki cinayet -Kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen kadın, tutuklandı


ISPARTA (A.A) - Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen 25 yaşındaki kadın, tutuklandı.
     Yalvaçın Koruyaka köyünde Nurettin Gyi (35) konuşmak için çağırdığı yıkık haldeki binada av tüfeğiyle vuran ve ardından kestiği başı köy meydanına atan N.Y. (25), İlçe Jandarma Komutanlığındaki sorgulamasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
     Mahkemeye çıkarılan N.Ynin ifadesinde, Nurettin Gnin kendisine tecavüz ettiğini ve bu kişiden 6 aylık hamile olduğunu iddia ettiği öğrenildi. Mahkeme N.Yyi cinayet suçlamasıyla tutukladı.
     N.Ynin kaç aylık olduğunun belirlenmesi için hastaneye götürüleceği, ayrıca çocuğun babasının kim olduğunun tespit edilmesi için de DNA testi yapılacağı öğrenildi.
     Koruyaka köyünde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi N.Y, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gyi dün akşam konuşmak için köy camisinin arkasındaki yıkık haldeki binaya çağırmış, N.Y. burada Nurettin Gyi av tüfeğiyle vurmuştu. N.Y, daha sonra bıçakla Nurettin Gnin başını kesmiş ve köy meydanına atmıştı.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Yalvaçtaki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER