Siirt Valisi Aydın, Mehmetçikleri ziyaret etti

Siirt Valisi Aydın, Mehmetçikleri ziyaret etti -Vali Aydın: Devletimizin birliğinin, bütünlüğünün tesisi ve devamı için gece gündüz demeden çalışan askerlerimizi ve polislerimizi tebrik ediyorum


SİİRT (A.A) - Siirt Valisi Ahmet Aydın, Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığına bağlı Akrep Üs Bölgesinde görevli Mehmetçikleri ziyaret etti.
     Aydın, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ve İl Emniyet Müdürü Recep Güven ile birlikte, Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığına bağlı Akrep Üs Bölgesinde incelemelerde bulundu.
     Yetkililerden bilgi alan Aydın, daha sonra askeri üs bölgesinde bulunan mevzileri gezerek, askerlerin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
     Vali Aydın, yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri ve tüm mensuplarının bayramını kutladığını belirterek, Devletimizin birliğinin, bütünlüğünün ve bin yıldan beri var olan kardeşliğimizin tesisi ve devamı için gece gündüz demeden çalışan askerlerimizi ve polislerimizi yaptıkları bu kutsal ve fedakar görevden dolayı tebrik ediyorum. Bu vesileyle üs bölgemizdeki Mehmetçiklerimizi ziyaret ederek, kendileriyle sohbet etme fırsatımız oldu dedi.
     Daha sonra Eruh ilçesine geçen Aydın, burada Kaymakam Levent Yazıcıdan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     İlçe Emniyet Amirliği ve diğer kurumları da ziyaret eden Aydın, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen/Şengül Oymak
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt Valisi Aydın, Mehmetçikleri ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER