Yamaç paraşütçülerinin başarısı

Yamaç paraşütçülerinin başarısı


ADANA (A.A) - Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) sporcuları, Makedonyada yapılan yamaç paraşütü yarışlarında da başarılı olarak Kolombiyada yapılacak Süper Kupaya katılma hakkı elde ettiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt dışı ve içindeki yarışlarda Adananın adını duyuran, Adana Büyükşehir Belediyesinin bayrağıyla kürsüye çıkan AHASlı sporcular son olarak Makedonyada başarılı olarak, Kolombiyada yapılacak Süper Final-Colombia 2012ye katılma hakkı elde etti.
     Makedonyanın Krushava kentinde yapılan PWC Paragliding World Cupta yamaç paraşütü müsabakalarından başarıyla ayrılan AHASlı sporcular yine Adana ve Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmeyi başardılar.
     AHAS Başkanı Güner Akkaya, Brezilya, Fransa, Portekiz ve Sırbistanın ardından Aralık ayında Kolombiyada yapılacak Süper Kupa vizesini aldıklarını belirterek, elde edilen başarıda en büyük payın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaza ait olduğunu kaydetti.
     Bu yıl 5 yurt dışı 3 de yurt içi yarışmaya katıldıklarını ve başarılı sonuçlar aldıklarını anlatan Akkaya, Bu yarışların tümüne Başkanımız Zihni Aldırmazın destekleriyle katıldık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yamaç paraşütü sporuna verdiği destekten dolayı kendisine minnettarız. Biz de bize verilen bu destek dolayısıyla ülkemizi ve Adanayı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Yamaç paraşütçülerinin başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER