Yayla yolu onarılıyor

Yayla yolu onarılıyor


RİZE (A.A) - Merkezi İstanbulda bulunan 1974 İkizdereliler Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği ile İkizdere Belediyesi öncülüğünde bozulan yayla yolunda genişleme, sanat yapısı, altyapı ve betonlama çalışmaları başlatıldı.
     1974 İkizdereliler Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Hızır Fazlıoğlu, yaptığı açıklamada, yolların genişletilmesi için İkizdere Belediyesi, İkizdere Kaymakamlığı ve Rize Valiliğinden yardım talep ettiklerini belirtti.
     Özel İdareye ait bir dozer, İkizdere Belediyesine ait bir kepçe ve greyder ile özel sektörden bir ekskavatör kiralayarak çalışmalara başladıklarını ifade eden Fazlıoğlu, Araç şoförlerinin masrafları ile özel sektörden kiraladığımız ekskavatörün masrafını dernek olarak vatandaşlarımızdan topladığımız yardımlarla karşılıyoruz. Rize Valimiz de çalışmalarımıza bizzat gelerek destek verdi. KÖYDES kapsamında yayla yolumuzun bir kısmının imkanlar ölçüsünde beton yapılması için destek sözü verdi. Bizler ilçemiz, köyümüz, yaylamız için güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Halkımız yol yapım çalışmalarına destek veriyor. Maddi ve manevi çalışmamızda yanımızda oldular. Desteklerinin devamını bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: İsmet Kösoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Yayla yolu onarılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER