Yeni Çiftlik Restaurantın kapatılması

Yeni Çiftlik Restaurantın kapatılması -CHP Ankara Milletvekili Gök: -Burada yaşanan söz konusu durum hukukla çeliştiği gibi hakkaniyete de uygun değildir


ANKARA (A.A) - CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Yeni Çiftlik Restaurantın kapatılması kararına ilişkin olarak, burada yaşanan söz konusu durumun hukukla çeliştiğinin, hakkaniyete de uymadığını belirtti.
     Yeni Çiftlik Restaurantın Ankara sosyal yaşamının önemli noktalarından biri olduğunu söyledi. İşletmeye dün gelen Büyükşehir Belediyesi yetkililerin işletmenin ertesi gün (bugün) boşaltılması tebligatında bulunduğunu kaydeden Gök, Ben avukatım. Biz de hacizlere gittiğimizde, gidilen yerlerin gereğini yapabilmesi için en az 1 aylık bir süre verirdik. Ama burada yaşanan söz konusu durum hukukla çeliştiği gibi hakkaniyete de uygun değildir dedi.
     İşletmenin sahibi Zeynel Öztürkün Ankara Ticaret Odasına (ATO) aday olduğunu da anımsatan Gök, Ankara Ticaret Odası seçimleri şimdiden başlamıştır. Büyükşehir Belediye Başkanı ATO seçimlerine müdahil olmuştur değerlendirmesinde bulundu.
     Gök, konuyu Meclis gündemine taşıyacağını bildirdi.
    
     -Bu anlayışı kabul etmiyoruz-
    
     İşletme sahibi Zeynel Öztürk de alınan karar da yetki karmaşasının bulunduğunu ve işletmenin ruhsatının alındığı Yenimahalle Belediyesinin yok sayıldığını savundu.
     Kendilerinin burada yüzlerce kişiye istihdam sağladığını vurgulayan Öztürk, Biz de kamu yararına hizmet veriyoruz. Ceketinizi alın çıkın gibi bir anlayışı kabul etmiyoruz dedi.
     Öztürk ayrıca, yapılan işlemin protokol gereği de hukuka aykırı olduğunu ileri sürdü.
    
     Muhabir: İbrahim Yılmaz
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Yeni Çiftlik Restaurantın kapatılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER