Yeni eğitim sistemi

Yeni eğitim sistemi -Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Karadağ: -Yeni sistem, ülke genelinde derslik açığını daha da artırdı


SİVAS (A.A) - Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, Yeni sistem, ülke genelinde derslik açığını daha da artırdı dedi.
     Karadağ, sendika binasında 4+4+4=Dert+Dert+Dert olarak başlıyor konulu basın açıklaması yaptı. Karadağ, yeni eğitim sistemine ilişkin görüşlerini ve sendikalarının bakış açısını aktardı.
     Bu yıl uygulanacak olan yeni eğitim sistemini, Türk Eğitim-Sen olarak temel konularda doğru bulduklarını, ancak bazı bölümlerinde düzeltme yapılması ve eksikliklerin giderilmesi gerektiğini her vesileyle anlattıklarını hatırlatan Karadağ, sendika olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu yasa görüşülürken meclise, eğitimci gözüyle yasanın eksikliklerini ve düzeltiltmesi gerekenleri anlatan mektuplar yazdıklarını anımsatarak, Bizim bu istişare ve uzlaşımız göz ardı edilerek ülkemizde dertler baş gösterdi. 4+4+4, dert+dert+dert olarak başlamasına neden oldu diye konuştu.
     Yeni eğitim sistemiyle ortaya çıkan sorunlara da değinen Karadağ, özellikle sınıf öğretmenlerinin norm fazlası durumu düştüğünü ifade ederek, Yeni sistem, ülke genelinde derslik açığını daha da artırdı dedi.
     Karadağ, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının hayırlı, başarılı ve huzurlu geçmesini temenni etti.
    
     Muhabir: Muzaffer Akyüz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Yeni eğitim sistemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER