Yeni eğitim

Yeni eğitim-öğretim yılı -İzmit Belediye Başkanı Doğan: -Sağlam temeller üzerine kurulmuş bir yaşam, çocuklarımızın geleceği için olduğu kadar, genç nüfus yoğunluğuna sahip Cumhuriyetimizin geleceği için de çok önemlidir


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, sağlam temeller üzerine kurulmuş yaşamın çocukların geleceği için olduğu kadar, genç nüfus yoğunluğuna sahip Cumhuriyetin geleceği için de çok önemli olduğunu bildirdi.
     Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede eğitimin çıtasını yükseltmek amacıyla eğitim ve öğretime büyük destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini kaydetti.
     Bir ülke için yapılacak en önemli yatırımının insanlara, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırım olduğuna dikkati çeken Doğan, ilköğretimin değerini her vatandaşa anlatmanın ulusal bir görev olduğunu ifade etti.
     Mustafa Kemal Atatürkün gösterdiği çağdaş medeniyete ulaşmanın en önemli basamaklarından birini eğitimin oluşturduğunu belirten Doğan, Yeni öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, eğitim camiamıza ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Okul çağında çocuklarımızın ve gençlerimizin alacağı eğitimin bilim, teknoloji, kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunabilecek nesillerin yetiştirilebilmeleri yönünden büyük önem taşımaktadır. Sağlam temeller üzerine kurulmuş bir yaşam, çocuklarımızın geleceği için olduğu kadar, genç nüfus yoğunluğuna sahip Cumhuriyetimizin geleceği için de çok önemlidir.
    
     -Okul müdürlerimiz ve idarecilerimizle iletişim halindeyiz-
    
    
     Doğan, İzmite yeni eğitim kurumlarının kazandırılmasının yanı sıra mevcut eğitim kurumlarının da ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını vurgulayarak, şunları bildirdi:
     Öğrencilerimizin sağlıklı ve daha temiz ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla her yıl eğitim-öğretim sezonu öncesinde bölgemizde bulunan tüm okullarda çevre düzeni, temizlik ve bakım çalışması yapıyoruz. Okul müdürlerimiz ve idarecilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Binlerce ihtiyaç sahibi öğrencimize kırtasiye yardımında bulunduk, okullarımıza çok amaçlı salonlar yaptık. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 2012-2013 eğitim öğretim yılında her türlü desteği almış, hiçbir sorunla karşılaşmadan okullarını bitirmeleri en büyük arzumuzdur.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER