Yeni yıla doğru

Yeni yıla doğru -Vali Tuna, mesaj yayımladı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Vali Tuna, mesajında, Çanakkale ve ülke için önemli gelişmelere sahne olan bir yılın daha geride bırakıldığını bildirdi.
     Umutlarımızı ve heyecanımızı canlı tutarak yeni bir yılı daha karşılamanın hep birlikte mutluluğunu yaşıyoruz diyen Tuna, mesajında, Ne mutlu bizlere ki milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz ifadelerine yer verdi.
     Tuna, şunları kaydetti:
     Yeni yıllar, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, yeni yıla ilişkin yol haritasının, planlamaların, yaşanan tecrübeler ışığında gözden geçirilmesine de olanak sağlayan dönüm noktalarıdır. Birçok ülke böyle günleri yeni başlangıçlar yapmak, geleceğe taşınan umutları gerçeğe dönüştürmek için bir fırsat olarak görmektedir. Bizler de devlet olarak, 2013 yılının başarılı geçmesi ve koyduğumuz hedeflerin gerçekleştirilebilmesi, halkımıza daha fazla sosyal ve ekonomik imkanlar sunabilmenin gayreti içerisindeyiz. Kentimizin ve ülkemizin önüne yeni ufuklar açmak konusundaki azmimizi ve kararlılığımızı sürdüreceğiz.
     Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, bu vesile ile hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duyduğum saygıdeğer Çanakkaleli hemşehrilerimin, her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER