Yenişehir Müftülüğünden İbadet Psikolojisi konferansı

Yenişehir Müftülüğünden İbadet Psikolojisi konferansı


BURSA (A.A) - Bursanın Yenişehir ilçe müftülüğü tarafından İbadet Psikolojisi konulu konferans düzenledi.
     Uludağ Üniversitesi (UÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. İbrahim Gürsesin konuşmacı olarak katıldığı konferans, Han Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
     Yenişehir Ulucami Müezzini Yavuz Yıldızın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte konuşan ilçe müftüsü Mehmet Nedim Bakır, bu tür etkinlikleri sık sık yaptıklarını belirterek, Halkımızdan gelen her talep anında değerlendiriliyor. Yenişehir halkını böyle değerli din adamları ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine gelen yoğun talepler üzerine 29 Martda yine bu salonda bayanlarımıza yönelik bir konferansımız olacak. Bütün bayanlarımızı bu konferansa bekliyoruz dedi.
     Doç. Dr. İbrahim Gürses ise Mart ayının önemine değindi. Özellikle kadınlar günü, şehitler günü, İstiklal Marşının kabul gününün hep Mart ayında gerçekleştiğine dikkat çeken Gürses, Modern dünya ne yaparsa yapsın kadına kaç gün verirse versin, yüce Allahın ve Onun habibinin kadınların ayaklarının altına cenneti sermesi her şeyi açıklıyor, gerisi nafile. dedi.
     İbadetin Allaha bağlılığın bir sembolü olduğunu belirten Gürses, Biz insanoğlu zayıf yaratılmış varlıklarız. En güçlü Allahtır. Maalesef günümüzde modernizim insana pusulasını şaşırtmıştır. ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Harun Sak / Volkan Bayraktar
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Yenişehir Müftülüğünden İbadet Psikolojisi konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER