Yeşilçamın kötü adamından Kaymakam Kalaycıya teşekkür

Yeşilçamın kötü adamından Kaymakam Kalaycıya teşekkür


SAMSUN (A.A) - Türk sinemasında canlandırdığı kötü karakterlerle tanınan, Yeşilçamın emektar ismi İhsan Gedik, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycıyı ziyaret ederek sanata ve sanatçıya verdiği destek için teşekkür etti.
     Gedik, Havza Kaymakamlığı tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçedeki okullarda Yeşilçam Tiyatrosu tarafından sahnelenen Renkli Dünyalar adlı oyun sonrası Havza Kaymakamı Kalaycıyı ziyaret etti.
     Gedik, Sayın Kaymakamımıza bizlere vermiş olduğu destek için ve öğrencilerimize tiyatro izleme imkanı sağladığı için kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Kaymakamımızın sanata ve sanatçıya karşı duyarlı yaklaşımı sanatçılar adına gurur verici diye konuştu.
     Kaymakam Yunus Kalaycı ise bir toplumun en önemli değerlerinden birinin sanat ve sanatçı olduğu belirterek, Havza Kaymakamlığı olarak elimizden geldiğince sanatı ve sanatçıyı desteklemek bizlere gurur vermekte. Bir toplumun gelişmesinde ve şekillenmesinde sanatçının önemi çok büyük. Yeşilçamın emektar isimlerinden ve unutulmaz kötü adam karakterlerinden bir olan İhsan Beye ziyaretinden ötürü teşekkür ederim dedi.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Yeşilçamın kötü adamından Kaymakam Kalaycıya teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER