Yeşilyurtta öğrenci kafeteryası açıldı

Yeşilyurtta öğrenci kafeteryası açıldı


TOKAT (A.A) - Yeşilyurt ilçesinde internetin yanı sıra, bilardo, masa tenisi, langırt, tabu ve çeşitli oyun imkanlarının da sunulduğu öğrenci kafeteryası, törenle açıldı.
     Yeşilyurt İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yatılı Bölge Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerin boş zamanlarında hoşça vakit geçirmeleri amacıyla planlanan öğrenci kafeteryası, İlçe Kaymakamı İsmail Toprak tarafından hizmete açıldı.
     Okul Müdürü Ekrem Alkan, törende yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında, okulumuz öğrencilerinin ve velilerinin görüşlerini aldık. Öğretmenlerimizle de istişare yaparak öğrencilerimizin boş vakitlerinde hoşça vakit geçirebilmeleri, öğrenci-veli-öğretmen etkileşimini en üst seviyeye çıkartacak bir projeye ihtiyaç duyuldu. Artık Sıkılmıyorum, Kafeteryaya Koşuyorum adlı projemiz kapsamında bir kafeterya açmayı hedefledik. Yaklaşık 15 bin liraya mal olan kafeteryamıza maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Maviş ise Bu kafeteryayı açarken tamamen öğrencilerimizin görüşleri dikkate alınmış olup, yapılan öğrenci anketlerinde, anketlerin objektif bir şekilde doldurulması ve değerlendirilmesi sağlanmıştır dedi.
     Öğrenci kafeteryasında bilardo, masa tenisi, langırt, tabu, hava okeyi, satranç, jenga, mangala, pictureka gibi oyunların yanı sıra beş bilgisayardan oluşan internet köşesi de bulunuyor.
     Açılışa, Yeşilyurt Belediye Başkanı Kazım Misafir, AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Yeşilyurtta öğrenci kafeteryası açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER