YGSye doğru

YGSye doğru -Koçal, sınava girecek öğrencilere başarı diledi


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, yarın yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere başarı diledi.
     Koçal, yaptığı yazılı açıklamada, geleceğin teminatı olan gençlerin önemli bir sınava gireceğini, önceki yıllarda yakalanan başarının bu yıl da yaşanmasını arzuladıklarını belirtti.
     Öğrencilerin aylardır harcadıkları emeklerinin karşılığını bu sınavda almaları temennisinde bulunan Koçal, şunları kaydetti:
     Değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin gireceği zorlu sınav hazırlıklarında şüphesiz sizlerin çok önemli bir payı var. Gençlerimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve fedakarlıklar için hepinizi tebrik ediyor, yaptığınız özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum. Velilere de yıl boyunca olduğu gibi bu hafta sonu önemli bir görev düşüyor. Öncelikle evlatlarımıza sınavın sonucu ne olursa olsun; onların yanında olduğunuzu belirtip moral vermelisiniz.
     Yalovanın, Türkiye çapında birçok başarılara imza atmış bir kent olduğunu dile getiren Koçal, Bunlardan biri de sınavlarda elde edilen başarılar. Yeni başarıları şehrimize sizler kazandırabilirsiniz. Bu konuda sizlere inancımız tam. Kentimiz adına bu önemli sınavda sizlere bir kez daha başarılar diliyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar sizlerin olsun ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Zafer Akpınar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER