Yığılcada Gönül Elçileri projesi tanıtıldı

Yığılcada Gönül Elçileri projesi tanıtıldı -Düzce Valisi Adnan Yılmazın eşi Aysel Yılmaz: -Gönül elçiliği bir derdi olanın derdine derman olmaktır


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmazın eşi Ayşe Yılmaz, Yığılca ilçesinde Gönül Elçileri projesini tanıttı.
     Yığılca Çok Programlı Lisesinde düzenlenen toplantıda konuşan Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayesinde gerçekleştirilen Gönül Elçileri projesinin, tüm Türkiyede olduğu gibi Düzcede de tanıtılmasını sağlamak için çalıştıklarını söyledi.
     Gönül elçiliği bir derdi olanın derdine derman olmaktır diyen Yılmaz, Gönül elçisi paylaşandır. Paylaştıkça huzuru ta iliklerine kadar yaşayandır. Toplumumuzun her kesiminden insan gönül elçisi olabilir. Bugün ne yaptığımın bir karşılığıdır gönüllü olmak. İnancımız iki günü birbirine benzer olan ziyandadır der. Öyle ise faydalı işler yapmaya kendimizi hazır hissetmeliyiz. Sözün özü iyilik yapmak ise, hayırsa bu yolda toplumsal dayanışma en çok bizim ilimize yakışmalı. Öncü olmada, yurt çapında ilk sıralarda yer almalıyız diye konuştu.
     Her toplulukta mutlaka gönüllülüğü üstlenecek, bir adım öne çıkacak birilerinin olduğunu vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:
     Düzcemizde bulunan 160 çocuğumuz adına onları sıcak yuvalarla, ana kucağıyla buluşturmak için toplantılar düzenleyip mutlu sonlar yaşatabilirsiniz. Evimiz nasıl ki odalardan oluşuyor her odanın kapısını açıp bakıp ilgilenmek durumundayız. Bu kapılar çocuk evlerine, huzur evlerine açılması sizin elinizdedir. Biz Büyük Bir Aile olmalıyız. Yaşam Dünyamızı küçültmeyelim, genişletelim oradan buradan duyduklarımızla yetinmeyip bizzat gidip görerek, ondan sonra da yaşantımız içine dahil edip çözümler bulmalıyız. Unutmayalım imtihan dünyasında olan bizler yarınlarımızın ne getireceğini bilemeyiz.
    
     Muhabir: Akif Karslı / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yığılcada Gönül Elçileri projesi tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER