Yimpaş Yozgatspor Başkanı Nurdoğan:

Yimpaş Yozgatspor Başkanı Nurdoğan: -Dün evimizde oynağımız Kahramanmaraş Belediyespor maçını kaza olarak görüyoruz


YOZGAT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Yimpaş Yozgatsporun Başkanı Nurullah Nurdoğan, dün sahalarında 2-1 yenildikleri Kahramanmaraş Belediyespor maçını kaza olarak gördüklerini söyledi.
     Nurdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yimpaş Yozgatsporun bu yıl çok başarılı bir grafik çizerek bir üst lige çıkması için yoğun çaba harcadıklarını vurguladı.
     Dün oynanan Kahramanmaraş Belediyespor maçında alınan 2-1lik yenilginin telafi edilebileceğini belirterek Nurdoğan, şunları kaydetti:
     Yimpaş Yozgatspor olarak bu yıl çok deneyimli bir hocayı transfer ederek işe başladık. Onun görüşleri doğrultusunda bir transfer bütçesi oluşturarak istediği oyuncuları aldık. Dün evimizde oynağımız Kahramanmaraş Belediyespor maçını kaza olarak görüyoruz. Önümüzde Maltepe maçı var. O maça konsantre olmalıyız ve deplasmandan iyi sonuçla dönmeliyiz. Ben de elimden geldiği kadar takımla birlikte olmaya çalışıyorum. Dünkü maç sonrası oyuncularımızın moralini düzeltmek için onlarla yemek yedik. Şimdi Maltepe deplasmanına da gideceğim, hatta tüm deplasmanlara gitmeyi düşünüyorum. Bu takım yalnız Yozgatın değil. İlçelerin de bizlere destek olmasını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Yimpaş Yozgatspor Başkanı Nurdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER