Yozgatta kamu kurumları değerlendirme toplantısı

Yozgatta kamu kurumları değerlendirme toplantısı


YOZGAT (A.A) - Yozgatta kamu kurumları değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Vali Abdulkadir Yazıcı, başkanlığında yapılan toplantıya Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Vali Yardımcıları Kemal Şahin ve Yavuz Güner ile kamu kurumlarının birinci derece amirleri katıldı.
     Vali Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasının yanı sıra yürütülen hizmetlerin sorunsuz olarak sürdürülmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.
     Yazıcı, Bu tarz toplantıları periyodik aralıklarla tekrarlayacağız. Bugünkü toplantıda kaynakların israf edilmeden amacına uygun olarak harcanması, tespit edilen sorunların giderilmesi, vatandaşa nasıl daha iyi ve kaliteli hizmet sunabiliriz gibi konuları görüştük. Ayrıca kurumlarımız tarafından yürütülen projelerde herhangi bir aksaklığın olup olmadığı konusunda bilgiler aldık dedi.
     Kurum müdürlerinden, personellerinin hizmetiçi eğitimlerle kendilerini geliştirmesi ve yenilemelerine fırsat tanımalarını da isteyen Vali Abdulkadir Yazıcı, personelin ne kadar bilgili ve donanımlı olursa kamu hizmetlerinin yürümesinin de o kadar hızlı ve sorunsuz olacağını kaydetti.
    
    
     Muhabir: Özcan Güney / Ömer Sarı
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yozgatta kamu kurumları değerlendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER