YTSO Başkanı Özel:

YTSO Başkanı Özel: -"Para kazanmak için değil üyelerimizin zenginleşmesini isteyen bir yapılanma içerisinde olduk"


YALOVA (A.A) - Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Celal Özel, "Para kazanmak için değil üyelerimizin zenginleşmesini isteyen bir yapılanma içerisinde olduk" dedi.
     Özel, düzenlediği basın toplantısında, başkanlık yaptığı son 4 yıllık dönemde, YTSOyu çok iyi yönetilen halka açık bir şirket gibi ele aldığını, şeffaflık, hesap verilebilirlik, kurumsallık ve saydamlık ilkeleriyle hareket ettiğini belirtti.
     Aylık bazda ortalama 30, toplamda ise yaklaşık bin 500 civarında yeni üyeyle önemli bir yükselişe imza attıklarını belirten Özel, "Bugüne kadar 89 farklı eğitim konferans ve bilgilendirme programlarında 3 bin 507 katılımcıya eğitim verildik" dedi.
     Şubat ayında düzenlenen "İş Dünyasına Yön Verenler Ödül Töreni"nde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlundan Yalovanın kız meslek lisesi ihtiyacını gündeme getirdiklerini ve 16 derslikli bir kız meslek lisesi için söz aldıklarını hatırlatan Özel, konuyla ilgili mutabakatı önümüzdeki hafta imzalayacaklarının da söyledi.
     Özel, görevleri süresince Yalovayı en iyi noktalara getirmek için uğraştıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     "Para kazanmak için değil üyelerimizin zenginleşmesini isteyen bir yapılanma içerisinde olduk. Enerjimizi, ilgimizi, sevgimizi bu projelere yoğunlaştırdık. Yalova TSO bizim dönemimizde tarihinin en huzurlu, en verimli, en mutlu çalışma örneğini sergilemiştir. Bu duyarlılıktan dolayı arkadaşlarımı kutluyorum. Önümüzdeki dönemlerde üyelerimizin vereceği kararlar sonucu çok farklı projelere imza atacağız. Biz odayı nereden teslim aldık ve nereye getirdiğimizin bilinci içerisindeyiz. Yalovada dengeleri kurmak hiç kolay değil. Biz burada herkese eşit mesafede yaklaştık. Herkesi seviyoruz, herkesi sayıyoruz. Bugüne kadar yapılanları ben değil biz yaptık."
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber YTSO Başkanı Özel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER