Yumruklar Türkiye için

Yumruklar Türkiye için -Erkek Boks Milli Takımı sporcuları, bu yıl yapılacak Avrupa ve dünya şampiyonası ile Akdeniz Oyunlarında en iyi dereceleri almak için yumruk sallayacak -Milli Takım yılın ilk kampını, yeni başantrenör Lu


KASTAMONU (A.A) - Sinan Özmüş - Erkek Boks Milli Takımı sporcuları, bu yıl yapılacak Avrupa Şampiyonası, Akdeniz Oyunları ve Dünya Şampiyonasında bireysel ve takım olarak en iyi dereceleri elde etmek için yumruk sallayacak.
     Erkek Boks Milli Takımı, yılın ilk kampını, 15 gün önce Türk Milli Takımının başına getirilen Ukraynalı Lumamir Palamar yönetiminde, Boks Federasyonuna ait Kastamonudaki Kamp ve Eğitim Merkezinde sürdürüyor.
     Kampa katılan 10 sıkletteki 20 milli boksör, kampta Palamarla başlayan yeni sistem ve yeni antrenman programıyla şampiyonalar öncesinde güç topluyor.
    
     -Asıl amacımız Akdeniz Oyunları
    
     Türk Milli Takımı Antrenörü Lumamir Palamar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampta güç çalışması yaptıklarını belirterek, kampın iyi bir şekilde devam ettiğini söyledi.
     Palamar, 2013 Avrupa Şampiyonasında takım olarak iyi bir çıkış yapacaklarını ifade ederek, Asıl amacımız, Türkiyede yapılacak Akdeniz Oyunlarıdır. Hedefimiz takım halinde şampiyon olmaktır dedi.
     Türkiyeye geleli çok kısa bir süre olduğunun altını çizen Palamar, Türk boksörlerinin çok iyi dövüşçü olduğunu söyledi.
    
     -Gençlerimize inanıyoruz-
    
     Türkiye Boks Federasyonu Dış İlişkiler ve Medya Sorumlusu Bayram Altuğ da Palamarı yeni transfer ettiklerini belirterek, kendisini uluslararası şampiyonalarda, turnuvalardan tanıdıkları bir antrenör olduğunu ifade etti.
     Bu yıl yapılacak Avrupa Şampiyonası, Akdeniz Oyunları ve Dünya Şampiyonasında Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini vurgulayan Altuğ, Bunu yapabilecek gücümüz, kapasitemiz var. Gençlerimize inanıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz ifadesini kullandı.
    
     -Çalışmalarımıza devam ediyoruz-
    
     Milli boksör Adem Kılıççı, kampın güzel bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, antrenör Palamar ile yeni bir sistemde, yeni bir antrenman programıyla çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.
     Bu yılki şampiyonalarda Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini vurgulayan Kılıççı, Takıma girmek ve ülkemizi temsil etmek için, ben dahil bütün takım arkadaşlarım çok büyük özveriyle çalışıyoruz. İlk şampiyonamız Avrupa Şampiyonası, mayısta Belarusda olacak. Ondan sonra ülkemizde Akdeniz Oyunlarına en iyi şekilde hazırlanıp, inşallah şampiyonlukla kutlayacağız. Ekimde ise dünya şampiyonamız var. İyi bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz diye konuştu.
     Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi milli boksör Onur Şipal de çok yoğun bir sene olacağını vurgulayarak, Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.
     Milli boksör Abdülkadir Köroğlu ise şampiyonalara en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, Yeni antrenörümüz Ukraynadan geldi. Onunla yeni bir programla önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanıyoruz dedi.
     Milli boksör Seyda Keser de kampa yıl içinde yapılacak büyük turnuvalara hazırlanmak için geldiklerini ifade ederek, iyi bir derece çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Yumruklar Türkiye için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER