Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcandan hastane ziyareti

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcandan hastane ziyareti


ADANA (A.A) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcanın Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ettiği bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çelikcan, beraberindeki AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, AK Parti Yüreğir İlçe Sosyal İşler Başkanı Müberra Kara, AK Parti Yüreğir İlçe Yönetimi ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.
     Dünyada olduğu gibi ülkemizde de kanserin hızla yayıldığını belirten Çelikcan Yapılan araştırmalara göre Dünyada her yıl 12.7 milyon kişiye kanser tanısı konulmakta ve 7.6 milyon kişi kanserden ölmektedir. Önlem alınmazsa, dünya genelinde kanser yükünün artarak 2030 yılında 26 milyon yeni tanı kanser vakasına ve 17 milyon ölüme ulaşacağı tahmin edilmektedir ifadelerini kullandı.
     AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar ise son yıllarda sağlığa büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, hükümetin sağlıkta çığır açacak reformlar yaparak vatandaşlara hizmet ettiğini kaydetti.
     Çelikcan ve beraberindekiler daha sonra göğüs hastalıkları bölümünde yatan hastaları ziyaret edip, geçmiş olsun temennisinde bulunarak gül dağıttılar.
    
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcandan hastane ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER