Zeytinköye 3 milyon liralık yatırım

Zeytinköye 3 milyon liralık yatırım


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, 3 milyon yatırım ile Zeytinköy bölgesinin çehresini değiştirecek çalışmalar yaptıklarını bildirdi.
     Başkan Evcilmen yaptığı açıklamada, Zeytinköy bölgesinin çehresini değiştirmek için hizmet seferberliği başlattıklarını belirtti. Öncelikle bölgedeki trafiğe kapalı yolları açtıklarını, 24 sokağın birbirine bağlandığını anlatan Evcilmen, bölgede asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydetti.
     Bölgenin nefes alan yerleşim alanı olarak yeniden düzenlediklerini ifade eden Evcilmen, bölgede 250 kişiye tapu dağıtımı yaptıklarını, yaklaşık 400e yakın inşaat ruhsatı verdiklerini, böylece bölgenin müteahhitlerin ilgisini çeken bir alan haline geldiğini bildirdi.
     Zeytinköyde 90 gecekondunun kamulaştırıldığının ve sosyal alanlara yönelik çalışmalar başlatıldığının altını çizen Evcilmen, Mahallede 12 bin metrekarelik alanda 3 park yapıldı. 5 bin metrekarelik spor kompleksi tamamlandı. Kültür ve Toplum Merkezi ile pazar yeri inşaatı bitmek üzere. Köklü ve yoğun bir çalışmanın içindeyiz. Zeytinköyün talihini değiştirmek için 3 milyon lira bütçe ayırdık. 3 milyon yatırım ile Zeytinköy çehresini değiştirecek çalışmalar başlattık. Bunu da aşağı yukarı bitirmek üzeriyiz dedi.
     Başkan Evcilmen, bu bütçe yetmediği takdirde ilave bütçe de ayırabileceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Zeytinköye 3 milyon liralık yatırım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER