Zirvede kar, sahilde güneş var

Zirvede kar, sahilde güneş var -Antalya kent merkezine 45 kilometre uzaklıktaki Saklıkent kayak merkezine yılın ilk yarı yağdı -Güneşli bir havanın olduğu sahil kesimlerinde ise turistler sıcak havanın keyfini yaşıyor (Fot


ANTALYA (A.A) - Antalya kent merkezine 45 kilometre uzaklıktaki Saklıkent kayak merkezine yılın ilk yarı yağdı. Güneşli bir havanın olduğu sahil kesimlerinde ise turistler sıcak havanın keyfini yaşıyor.
     Hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Antalyada, kent merkezine 45 kilometre uzaklıktaki bin 850 rakımlı Saklıkent kayak merkezine yılın ilk karı yağdı. Kar kalınlığının 3 santimetreye ulaştığı Saklıkentte kayak sezonunun kar yağışı devam ettiği takdirde iki hafta sonra başlaması bekleniyor.
     Ülke genelinde soğuk ve yağışlı hava hakim olmasına rağmen Antalya sahillerinde yazdan kalma günler yaşanıyor. Deniz sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü kentte vatandaşlar, parklarda spor yaparak sıcak havanın keyfini çıkarıyor.
     Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Antalyada sıcak ve güneşli havanın yarın da devam etmesinin beklendiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Zirvede kar, sahilde güneş var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER