Zonguldak Rotary Kulübünden Fikret Bilaya ödül

Zonguldak Rotary Kulübünden Fikret Bilaya ödül


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödülü, gazeteci-yazar Fikret Bilaya verildi.
     Zonguldak Rotary Kulübü Dönem Başkanı Osman Aydın, ödül töreninde yaptığı konuşmada, amaçlarının günlük yaşamda girişimin temeli sayılan hizmet idealini teşvik etmek ve geliştirmek olduğunu söyledi.
     İş ve meslek hayatında yüksek ahlak standartlarını teşvik ettiklerini ifade eden Aydın, Amacımız topluma yararlı iş ve mesleklerin değerinin tanınması ve takdir edilmesidir. Kulüp olarak her yıl vermiş olduğumuz gibi Meslek Hizmetleri Ödülüne bu yıl da gazeteci yazar Fikret Bilayı uygun gördük dedi.
     Gazeteci-yazar Fikret Bila ise kendisini her zaman Zonguldaka ve kömüre borçlu hissettiğini belirterek, Zonguldaka borcumu ödemek için iyi bir öğrenci ve vatandaş olmaya çalıştım. Bizi hayatta tutan, okulla tanıştıran eğiten ve kömür ocaklarında canları pahasına çalışan madenci işçilerimizdir. Ben onların çalışma şartlarını gördüm. Şunu anladım ki biz ancak iyi öğrenciler olursak borcumuzu ödeyebiliriz. Zonguldaka, Türkiyeye ve ulusumuza gerçekten yararlı olabilirsek mutlu olabiliriz ve borcumuzu ödeyebiliriz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Fikret Bilaya Meslek Hizmetleri Ödülü verildi.
    
     Muhabir: İdris Köle/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Zonguldak Rotary Kulübünden Fikret Bilaya ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER