Yıldız: Parti ayrımı yapmaksızın Kayseri'nin menfaati için çalışacağız


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Parti ayrımı yapmaksızın Kayseri ve Hacılar için el birliği ile çalışacağız" dedi.

Hacılar Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Bakan Yıldız seçim sonuçlarını değerlendirerek "Vatandaşlarımız hür iradelerini sandığa yansıttılar, bundan sonra yapılması gereken hizmettir. Burada Hacılar'ın bir menfaati varsa parti ayrımı yapmaksızın el birliği ile uğraşacağız." dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci de bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğuna dikkat çekerek, "Hacılarda huzur içerisinde bir seçim geçirdik bundan dolayı da ayrıca mutluluk duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise bayramlar birliğin beraberliğin paylaşmanın en yoğun yaşandığı anlar olduğunu, belediye olarak ilçede yardımlaşmayı en üst seviyede yaşadıklarını söyledi.

Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ da konuşmasında, "Burada görev yaptığım bir yıl içerisinde Hacılarda büyük, birleşmiş ve gönül gönüle sürekli büyüyen bir aile gördüm bu gerçekten büyük bir mutluluktur." dedi.

Konuşmaların sonunda Necmettin Nursaçan tarafından dua edildi. Bayramlaşma Programının sonunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve beraberindekiler Hacılarda faaliyet gösteren sivil topum kuruluşlarını da ziyaret eder bayramlaştılar. CİHAN
<< Önceki Haber Yıldız: Parti ayrımı yapmaksızın Kayseri'nin menfaati... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER