Yılmaz: Gol yollarında üretken olmanın çarelerini arayacağız

Yılmaz: Gol yollarında üretken olmanın çarelerini arayacağız

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, Karşıyaka ile oynanan maçtan 1 puanla ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını belirterek, "Son vuruşlarda eksiğimiz var. Duygusal anlamda Balıkserspor sahada ne gerekiyorsa hepsini yaptı. Sahada elimizden gelen her şeyi yaptık. Bu maçı çok istedik. Maalesef en az 7-8 pozisyonumuz olmasına rağmen kendi sahamızda 2 puan kaybettik. Söylenecek fazla bir şey yok. Gol yollarında üretken olmanın çarelerini arayacağız." dedi.

PTT 1. Lig'in 14. hafta maçında evinde oynadığı maçta Karşıyaka ile 0-0 berabere kalarak ligdeki 9. beraberliğini alan Balıkesirspor'da moraller bozuk. Maç sonu her iki takımın teknik direktörü basın toplantısında 90 dakikayı değerlendirdi.

Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, takımının ligde bulunduğu yerden rahatsız oluduğunu belirterek, "Burada 3 puan almak gibi bir düşüncemiz vardı. Oyunun ilk yarısında istediğimiz gibi oyuna başladık. Hızlı çıktık. Belki final paslarını değerlendirebilsek gol pozisyonlarını daha fazla üretebilirdik. Bir kaç korner dönüşü Balıkesirspor takımına kontra pozisyonlar verdik. İkinci yarı defansif oyunumuzu düzelttik ancak ileride verimli olamadık. Takımım oyunun bütününde iyi mücadele etti. Taraftarımız bizi zor günlerde yalnız bırakmadı. Teşekkür ediyorum. 1 puanı kar olarak görmüyorum. Bu ligde deplasmanda puan almak, içeride kazanmak gerekiyor." dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Yılmaz ise çok üzgün olduklarını söyledi. Altınordu maçında da aynı sorunla karşılaştıklarını belirterek, "Maalesef bugünkü maçta da aynı sorunla karşılaştık. Son vuruşlarda eksiğimiz var. Duygusal anlamda Balıkserspor sahada ne gerekiyorsa hepsini yaptı. Sahada elimizden gelen her şeyi yaptık. Bu maçı çok istedik. Maalesef en az 7-8 pozisyonumuz olmasına rağmen kendi sahamızda 2 puan kaybettik. Söylenecek fazla birş ey yok. Gol yollarında üretken olmanın çarelerini arayacağız. İnşallah bundan sonraki maçlarda ilk devreyi en iyi yerde bitirmenin çarelerini arayacağız." diye konuştu.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER