Yozgat Bozok TV, şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu

Yozgat Bozok TV, şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu

Yozgat'ta yazılı ve görsel basın olarak yayın yapan Bozok TV tarafından Çapanoğlu Büyük Camii'de şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu. Çapanoğlu Büyük Camii'nde Cuma namazı öncesi Yozgat İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu'nun hatim duasıyla okunan Hatmi Şerifler şehitlerin ruhlarına hediye edildi.

Bozok TV imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Necdet Demirel, "Son günlerde yaşanan hain saldırılarının ardından gelen şehit haberler hepimizi derinden üzmüştür. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu şehit haberlerini bahane ederek provoke etmek isteyenler olmuş ve olacaktır da. Bizde bunları göz önünde bulundurarak vatandaşlarımızın yapacağı en güzel şey, eline taş, sopa değil, dilinde dua elinde Kur'an'la aziz şehitlerimize dua etmek. Aziz şehitlerimizin mekanlarında rahat etmelerini sağlamak adına hatim kampanyası başlattık. Bu gün şehitlerimize sahip çıkma günüdür." dedi.

Vatandaşların provakasyonlara gelmemesi gerektiğini vurgulayan Demirel, "Bizler göz önünde insanlar olarak vatandaşları olumlu yönde yönlendirmemiz gerekmekte. Tüm şehitlerimiz için başlattığımız hatim kampanyasına memleketin her bir yerinden vatandaşımız gerek telefonla, gerek sosyal medya üzerinden bize ulaşarak kendilerinin de katılmak istediğini beyan etti. Allah kabul ve makbul buyursun. Hatimlerimizi tamamlayarak Yozgat Belediye Başkanımız Kazım Arslan ve Belediye Başkan Yardımcımız Talip Karslıoğlu'nun desteği ile vatandaşlarımızın okumuş olduğu hatimlerin duasını Cuma namazı öncesi Çapanoğlu Büyük Camii'nde İl Müftü Vekilimiz Süleyman Eroğlu'nun dua etmesiyle tamamladık. Tüm aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olur İnşallah. Şehitlerimizin geride kalan ailelerine sabır versin. Milletimizin başı sağ olsun." diye konuştu.

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu da şehitlere Allah'dan rahmet dileyerek ailelerinede sabırlar diledi.

Hatim programına, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu, Bozok TV Genel Yayın Yönetmeni Necdet Demirel ve vatandaşlar katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Yozgat Bozok TV, şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER