Yüksekova şehidinin acı haberi Başkent'te baba ocağına ulaştı

Yüksekova şehidinin acı haberi Başkent'te baba ocağına ulaştı

Yüksekova'da terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrasında şehit düşen Astsubay Erdem Ertan'ın acı haberi Ankara'daki ailesine ulaştı. Şehidin evli ve eşinin de 4 aylık hamile olduğu belirtildi.

Hakkari Yüksekova'da bölücü terör örgütü PKK üyeleri asker ve polise sabah saatlerinde saldırı düzenlendi. Saldırıda şehit olan şehit Astsubay Erdem Ertan'ın acı haberi Eryaman Şehit Osman Avcı Mahallesi 69 Sokak'ta bulunan baba ocağına ulaştı.

Askeri yetkiler acı haberi sağlık ekipleri eşliğinde aileye verdi. Acı haber sonrası Baba Mustafa Ertan ve anne Aynur Ertan'ın Van'a gitmek üzere yola çıktıkları ancak yolda annenin acı habere dayanamayıp fenalaştığı ve Etimesgut Askeri Hava Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. Babanın ise askeri tören için Hakkari'ye geçtiği belirtildi.

Şehidin evinin bulunduğu apartmana dev Türk Bayrağı asılırken aileye taziye için gelenleri ise kayınpederi İskender ve Hatun Dişbudak karşıladı. Evli olan şehit Erdem Ertan'ın eşinin de Van'da öğretmenlik görevini yaptığı ve 4 aylık hamile olduğu belirtildi. Şehit Ertan'ın ailenin tek çocuğu olduğu kaydedildi.

Şehit Erdem Ertan'ın yarın Kocatepe Camii'nde öğle vakti yapılacak cenaze törenin ardından Cebeci Askeri Mezarlığı'na defnedilmesi planlanıyor.


CİHAN
<< Önceki Haber Yüksekova şehidinin acı haberi Başkent'te baba ocağına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER