Zafer Biryol: Beklemediğimiz yenilgi oldu

Zafer Biryol: Beklemediğimiz yenilgi oldu

2.Lig Beyaz Grup Takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Zafer Biryol, 4-3 kaybettikleri Bugsaşspor müsabakasına ilişkin gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Biryol, Davit Deniz Kılınç'ın 30'uncu dakikada gördüğü kırmızı karta kadar takım olarak istediklerini yaptıklarını dile getirirken, şunları kaydetti: "Ancak kırmızı karttan sonra 70 dakika 10 kişi oynadık. Bu bizim için kolay olmadı. Bugsaşspor'a istediği oyunu kurmasına müsaade etmedik. Ancak duran toplardan yediğimiz gollerden dolayı sahadan 4-3 mağlup ayrılmak zorunda kaldık. Buğsaşspor müsabakasından puan ve puanlarla dönmek istiyorduk. Ancak müsabakanın uzatma dakikalarında yediğimiz golle puansız olarak Bandırma'ya dönmek zorunda kaldık. Bizim için beklemediğimiz bir yenilgi oldu."

Liderle aralarındaki puan farkının 14'e çıktığını hatırlatan Biryol, "Bu gelişmelerden sonra hedefimiz ilk 5 içinde yer alarak play-oflardan bir üst lige çıkmaktır. Önümüzdeki günlerde takım olarak bir seri yakalayacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Bu hafta sonu kendi sahalarında Hatayspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Biryol, "Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Takım olarak her geçen hafta iyiye gidiyoruz. Ancak maç başlarında yediğimiz kartlardan dolayı ortaya koyacağımız oyununun formatını değiştirmek zorunda kalıyoruz. İnşallah Hatayspor maçında da yediğimiz kartlardan dolayı oyunumuzun formatını değiştirmek zorunda kalmayız." şeklinde konuştu. .
CİHAN
<< Önceki Haber Zafer Biryol: Beklemediğimiz yenilgi oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER