Zeljko Obradovic: Bizim için çok önemli bir maç olacak


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu 5. haftasında yarın 20.30'da Ülker Sports Arena'da Cedevita Zagreb'i konuk edecek. Başantrenör Zeljko Obradovic, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirtirken, yıldız basketbolcu Ekpe Udoh, karşılaşmanın oldukça sert bir mücadeleye sahne olacağını söyledi.

Zeljko Obradovic ve basketbolcu Udoh, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Maçın önemine ve rakibin kaliteli bir takım olmasına dikkat çeken Zeljko Obradovic, "Bizim için çok önemli bir maç olacak. Euroleague'de kazandıkları son iki maçta ve ilk tur gruplarında çok iyi mücadele veren bir takıma karşı oynayacağız. Kaliteli bir takımlar ve hem hücumda, hem de savunmada çok iyi bir yapıları var. Bu maçı kazanabilmek için, her zaman olduğu gibi 40 dakika boyunca konsantre olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Birleşik Amerikalı pivot Ekpe Udoh ise karşılaşmayla ilgili olarak, "Cedevita Zagreb karşılaşması oldukça sert bir mücadeleye sahne olacak. Çember altını iyi savunmamız ve kontrol etmemiz gerekiyor. Mücadele edeceğiz ve iyi yapabildiğimiz işleri de geliştirmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Zeljko Obradovic: Bizim için çok önemli bir maç olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER