Zonguldak'ta insan kaynakları ve kariyer günleri etkinliği düzenlendi

Zonguldak'ta insan kaynakları ve kariyer günleri etkinliği düzenlendi

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) işbirliğince, üniversite ve meslek lisesi öğrencilerini iş piyasası ile buluşturmak, tanıştırmak, kaynaştırmak, gençleri iş gücü piyasası hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlenen 'İnsan Kaynakları ve Kariyer Günü' programı başladı.

BEÜ Prof. Dr. Arif Amirov Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, etkinliğin, iş arayanların beklentileri ile aktif iş gücü içinde bulunan gençlerin kariyer beklentilerini aynı noktada buluşturması bakımından önemli olduğunu söyledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de, "Bir toplumun huzurlu ve sağlıklı bir şekilde iktisadi, sosyal ve kültürel açıdan gelişebilmesi için gençlere iyi yatırım yapması gerekir. Zonguldak gölgesinde gerek üniversite gerekse bölgemizde mevcut olan sanayi kuruluşlarımız, kariyer ve istihdam politikalarına destek vermelidir" diye konuştu.

Konuşmalarının ardından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'yle işbirliği yapan ve istihdam katkılarından dolayı sivil toplum örgüt ve işveren temsilcilerine teşekkür belgesi verildi. İki gün sürecek programda konuşmacılar, 'Girişimcilik, kurumsallaşma, pazarlama teknikleri, etkili ve düzgün konuşma, liderlik, diksiyon eğitimi' konularında sunum yapacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Zonguldak'ta insan kaynakları ve kariyer günleri etkinliği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER