'1 Kasım'da oyunu kullan geleceğine sahip çık' çağrısı


Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük, '1 Kasım'da Oyunu Kullan Geleceğine Sahip Çık' kampanyası hakkında açıklama yaptı. Kütük, "Çağdaş, mutlu, özgür, insanca ve onurlu bir yaşam için oyunu kullan, geleceğine sahip çık. 2 Kasım çok geç olabilir." çağrısını yaptı.

Birleşik Kamu-İş, ADD, ÇYDD, THD, Köy Enstitüleri ve Çağdaş Eğitim Vakfı, Yargıçlar Sendikası, YARSAV'ın ortak düzenlediği kampanya hakkında Ankara'da basın toplantısı düzenlendi. Hasan Kütük yaptığı açıklamada, "Kamu emekçileri, halkımız, çocuklarımız ve geleceğimiz açısından yaşamsal önem taşıyan 1 Kasım Genel Seçimlerine ilişkin düşüncelerimizi kamu emekçileri ve halkımız ile paylaşmayı ülkemizin bir yurttaşı, seçmen olmanın sorumluluğu ve örgütsel duyarlılığımızın gereği olarak görmekteyiz." dedi.

"BU ÇAĞRIMIZ SİZLEREDİR"

Ülkenin ulusal gelirinden hak ettikleri payı vermeyerek iktidar gücünü ve olanaklarını servete dönüştürenlerin diğer insanları açlığa, yoksulluğa mahkûm ettiklerine ve onlara dilenci gibi davrandıklarını belirten kütük, şöyle devam etti: "Olağanüstü zor ve sömürü koşullarında yaşamımın en güzel yıllarını verdiğim hizmetin ve emeğin karşılığının mezarda emeklilik olmasını istemiyorum diyorsan, işime, ekmeğime, ülkeme ve geleceğime sahip çıkarak bu güzel ülkemizde yaşamı çekilmez hale getirenlere ve geleceğimizi karartanlara vermem gereken bir ders olmalı ve karar verme sırası bende diyorsan, 1 Kasım 2015 Pazar günü dedemizi, ninemizi, babamızı, kardeşimizi, komşumuzu, arkadaşımızı ve de 'anamızı' da alarak oyumuzu kullanmaya gidelim, oyumuza ve sandığa sahip çıkarak görevimizi yerine getirelim. Havanın güzel olmasına aldanarak tatile, gezmeye ve pikniğe giderek çocuklarımızın geleceğini karartmayalım." CİHAN
<< Önceki Haber '1 Kasım'da oyunu kullan geleceğine sahip çık' çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER