"Abdullah Gül" iddiasına İyi Parti'den cevap

İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 2023 için ortak Cumhurbaşkanı aday olacağına dair iddiayı “Bu neyin fantezisi!” sözleriyle yorumladı.

SHABER3.COM

Atilla Güner ile Akşam Postası yayınına katılan İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, açıklamalarda bulundu. 

“Hiçbir şey yokken bu kadarını kaldıramayız. Türkiye’nin biraz ciddiyete ihtiyacı var." diyen Ağıralioğlu, "Ortada parti bile yok. Babacan parti kuracak, Gül oradan gelecek, CHP razı olacak, biz buna onay vereceğiz. Bu kadar bilinmezi, meçhulü bir araya getirme kabiliyeti olan bir topluluksak biz Türkiye’nin hali neden böyle?" dedi.

OLMAMIŞ ÇOCUĞA ELBİSE DİKMEK GİBİ

Ağıralioğlu, "Ortada parti yok, denklem yok, sözler yok. İnanamıyorum. Bu ne fantezisi? Bunlar nasıl cümleler. Bu ne münasebetsiz bir Türkiye tahmini. Olmamış çocuğa elbise dikmek gibi görürüz bir böyle şeyleri. Bizim bir partimiz var. Genel Başkanımız var. Adayımız var. Biz irademizle ortadayız.” diye konuştu.

CHP VE İYİ PARTİ TEMSİLCİLERİNİN IMF İLE GÖRÜŞMESİ

İyi Parti Sözcüsü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Yardımcısı Faik Öztrak ile İyi Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın Uluslararası Para Fonu (IMF) heyetiyle görüşmesine de temas etti.

Ağıralioğlu, “Bizim parti olarak kurumsal bir irademiz değil bu. Durmuş Bey eski Merkez Bankası başkanı. Durmuş bey milli hassasiyeti olan bir siyasetçimizdir. Teknokratlığı hakimdir. Bu onun bürokratik kariyerinden ibaret davet edildiği bir süreçtir diye tahmin ediyorum.”
<< Önceki Haber "Abdullah Gül" iddiasına İyi Parti'den cevap Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER