5 kişinin öldüğü katliam gibi kavganın sebebi mal paylaşımı


Gaziantep'te gece geç saatlerde meydana gelen ve 5 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavganın, boşanma sürecindeki bir çiftin yakınları arasındaki mal paylaşımından kaynaklandığı ortaya çıktı.

İddialara göre, akraba olan Akar ve Polat ailelerinin İngiltere'de yaşayan Bilal ve Aynur isimli çocuklarının boşanma kararı tarafları karşı karşıya getirdi. Aynur A.'nın babası Bozan P., damadının yakınlarıyla bir düğünde karşılaşınca çiftlerin mal paylaşımı konusu açıldı ve tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada da hafif yaralananlar oldu. Ancak, yaralıların Mücahitler Mahallesi'ndeki özel bir hastanede tedavi altına alınmasının ardından, kavga daha da büyüdü. Aile üyeleri arasında tekrar başlayan kavgada bu sefer, av tüfeği, bıçak ve sopalar da kullanıldı.

Büyük bir kargaşanın yaşandığı ve çok sayıda kişinin karıştığı kavgada, Bozan P. olay yerinde tüfekle vurularak öldürüldü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Remzi A., Mahmut İ., Halil G. ve Ahmet G. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan 2 kişinin ise tedavileri sürüyor. Yaşanan kanlı olayın ardından yaşamını yitiren Bozan P.'nin eşi Fatma P. ile birlikte Sait P., Serdar P. ve Salih A. polis tarafından gözaltına alındı.

Kavgada hayatını kaybeden 5 kişinin cesetleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, akrabalar arasında yeni bir kavganın yaşanmaması için emniyet güçleri ev ve iş yerlerinin çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.katliam-gibi-kavganin-sebebi-mal-paylasimi-1888514.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber 5 kişinin öldüğü katliam gibi kavganın sebebi mal... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER