6 bin liralık telefonu kapıp kaçtı


Başakşehir'de bir telefon bayiine giren şahıs, incelemek istediği 2 adet telefonu çalışanların ve müşterilerin gözü önünde alarak kayıplara karıştı. Yaşanan olay iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Altınşehir Osmanlı Caddesi üzerinde bir telefon bayiinde meydana gelen olayda, dükkana müşteri kılığında şahıs, tezgahtardan piyasa değeri yaklaşık 6 bin lira olan 2 adet telefonu istedi. Bu sırada elinde başka bir telefon daha olan şahıs, tezgahtarı oyalamaya başladı. Telefonla konuşmaya devam eden zanlı, bir müddet sonra tezgahtar ve diğer müşterilerin gözü önünde telefonları alıp koşarak dışarı çıktı. Tezgahtarın peşinden koştuğu hırsız, kendini bekleyen araca binerek kayıplara karıştı. Tüm bu yaşananlar ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olayın ardından emniyete giderek şikayetçi olan iş yeri sahibi Ferhat Aydın, hırsızın yakalanmasını istedi. 6 bin lira zararı olduğunu kaydeden Aydın, "Hırsız içeri girip telefonları görmek istiyor. O sırada başka müşterilerde geliyor. Sürekli gözü kapıda, ortalığı kolaçan ediyor. Telefonları eline alarak koşup kaçıyor." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber 6 bin liralık telefonu kapıp kaçtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER